Basszusgitárok

RITHIMIC SERIES

A Rithimic-sorozat dizájnját Jeff Berlin segítségével hozta létre a Cort. Jeff Berlin a világ egyik legnagyobb és leghíresebb basszusgitárosa, akiről úgy tartják, hogy az ő basszusgitár klinikáján lehet a legtöbbet tanulni.

Artisan Series

Azoknak a komoly basszusgitárosoknak készült, akik prémium kinézetet, hangzást és játszhatóságot szeretnének. Az Artisan-széria világszínvonalú alapanyagokból és alkatrészekből készül, mint például a Bartolini pickupok, valamint a Hipshot fémalkatrészek.

GB SERIES

A GB-széria azoknak a modern basszusgitárosoknak készült, akik számára a tradicionális kinézet is fontos, de emellett modern technológiákat is szeretnének a hangszerben használni.

Action Series

Ez a megfizethető széria már évtizedek óta minőségi hangszerekkel és folyamatosan megújuló funkciókkal örvendezteti meg a használóit.

Elrick NJS Series

20 évvel ezelőtt a Cort® egyesítette erőit Rob Elrick világhírű lantművészrel, az Elrick Bass Guitars®-ból, és kifejlesztette az „Elrick e-volution Bass” Cort® változatát, amely népszerűvé vált a komoly basszusgitárosok körében. A 30. jubileumi év alkalmából az Elrick Bass Guitars® ismét együttműködött a Cort®-tal, hogy kiadja az új Cort® Elrick NJS basszusgitárokat. Az évek során sok törekvő és tapasztalt basszusgitáros által egyaránt kedvelt NJS basszusgitár innovatív kialakítása és kiváló játszhatósága biztosan kielégíti a csúcskategóriás basszusrajongókat.