ELEKTROMOS GITÁROK

CLASSIC ROCK SERIES

A Classic Rock széria a Gitárok aranykorából hozza vissza azt a kinézetet, érzést és hangzást, melyre mindannyian nosztalgiával gondolunk. A CR-széria lelkét a külön erre a célra fejlesztett ClassicRocker hangszedő adja, mely az autentikus vintage rock hangzást adja vissza.

G Series

A G-széria a „vintage” következő szintje. Modernek, ugyanakkor megtalálhatók bennük azok az ismerős jegyek, mint például a klasszikus dupla kivágás, ami a jól bevált gitáros szokásokat követi. Nagyon sok különféle opció áll rendelkezésre a szérián belül, így várhatóan mindenki megtalálja a neki való típust.

X Series

Az X-széria teljesen átalakult: modernebb, kiegyensúlyozottabb hangzással, továbbfejlesztett funkciókkal, valamint új festésekkel lehet kapni őket, melyek megfelelnek a legújabb metálgitáros trendeknek. Legfőképp metál zenéhez készült gitárok, de elég sokoldalú hangszerek ahhoz, hogy bármilyen stílusban megállják a helyüket, mint például a fusion, prog, vagy a klasszikus rock.

KX Series

A KX-széria azon metálgitárosok hangszere, akik értékelik az időtálló dizájnt és funkciókat. A dupla kivágás alkalmassá teszi arra, hogy könnyen hozzá lehessen férni mind a 24 érintőhöz, így a KX-modellek nem csak kinézetben, de hangzásban is legalább ugyanolyan erősek.

Sunset Series

A Sunset-széria a retro stílus és a modern igények találkozása. A jellegzetes koptatólap egy letűnt kort idéz fel, a gazdag, zengő hang pedig ideális minden zenei stílushoz.

Hollow Body Series

A legmagasabb minőségi elvárásoknak és vintage stíluselemeknek megfelelően épített Hollow Body széria a klasszikus üreges testű, vagy félüreges testű elektromos gitárok jellegzetes hangját adja vissza, mely kiválóan illik a klasszikus rock, blues, vagy R&B zenékbe.

Signature Series - Manson

Hugh Manson már 30 éve készít egyedi gitárokat, és az általa készített hangszerek minősége és innovációi miatt egy olyan irigylésre méltó helyzetbe került a gitáros közösségben, hogy több olyan világhírű rocksztár is tőle rendelte a hangszerét, mint pl. John Paul Jones (Led Zeppelin), vagy Matthew Bellamy (Muse). A Cort 3 hangszer elkészítésében is közreműködött, a Classic TC, az M-Jet és az MBM-1 is Mansonnal közösen készült. Mindegyik hangszer a jellegzetes MA testformára épül.